Stilling: Aflaster til 12-årig meget kreativ pige. Oprettet: 10-10-2020
Job start: Søndag d. 01-11-2020 Annoncenr: 105181
 
Arbejdssted: 2770 Kastrup Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vil du gerne give en pige nogle gode oplevelser sammen med dig? Er du villig til at åbne dit hjem for hende? Er jobbet her måske noget for dig.

I Kastrup på Amager bor en lille familie, hvoraf en pige på 12 år, diagnosticeret med Epilepsi (Mesial Temporallaps Epilepsi) med en del kognitive - heraf sproglige og ADD-lignede vanskeligheder.

Familien søger dig der vil aflaste og tilbringe tid med pigen udenfor hjemmet ca. hver 3 weekend (10 timer Lørdag + 10 timer Søndag), samt hjælp ca. 1 time om morgen 1-3 gange om ugen i hverdagene (ca. 6.30-7.45) når mor møder kl. 7 til at hjælpe pigen godt ud af døren. Hverdagsvagterne er planlagt 4 uger frem.

Pigen er utrolig kreativ og bruger det meste af sin tid på det kreative og det kan derfor være en fordel hvis du selv finder det interessant.
Hun er også meget glad for heste.

Pigen har brug for dig til at motivere hende til at prøve noget nyt og komme ud. Dog uden at presse hende. Hun har brug for, at du hjælper med at skabe orden og struktur. Planlægning og forudsigelighed er også vigtigt. Hun kan i starten af relation være lidt tilbageholdende, men når hun først har lært dig at kende, begynder hun at åbne op overfor dig. Pigen har forståelses og hukommelses problemer og det er derfor vigtigt du har tålmodighed og kan bevare denne når hun kommer ud i pressede og uoverskuelige situationer.

Pigen er på nuværende tispunkt anfalds fri på 2 år i forhold til sin epilepsi, men mor vil selvfølgelig give den viden der er behov for i tilfælde af, at anfaldene en dag skulle vende tilbage.

Det er vigtigt at du kan se dig selv i jobbet over længere tid.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok