Stilling: Hjælper til 7-årig dreng med infantil autisme Oprettet: 12-10-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 105196
JobId: 117389
 
Arbejdssted: 3460 Birkerød Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Har du en fleksibel hverdag? Har du erfaring med autisme og gerne egen bil? Så har familie i Birkerød brug for dig.

Du hjælper drengen med hverdagens udfordringer
I Birkerød bor en 7-årig dreng, der har brug for dig nogle timer hver uge. Han har infantil autisme og går i specialklasse på en folkeskole.

Han er generelt en glad dreng, der dog kan være kravafvisende. Derudover har han svært med overgange mellem aktiviteter, hvilket du skal have forståelse for og støtte ham i.

Drengen har brug for din hjælp til personlig pleje, da han er er blebruger.

Arbejdstid
Familien har brug for hjælp 5 timer ugentligt. I starten vil timerne sandsynligvis ligge samlet én dag i weekenden, indtil drengen og du har lært hinanden at kende. Senere hen vil timerne forventeligt ligge i hverdagen fra kl. 13:30, hvor du henter drengen fra skole, og til kl. 16:30. De øvrige timer er endnu ikke fastlagt.

Du har erfaring med autisme og kan gerne stille bil til rådighed
Du har en fleksibel hverdag, der gør, at du kan tilpasse arbejdstiden til familiens behov. Naturligvis med hensyntagen til din hverdag.

Du må meget gerne have erfaring med autisme, så du kender til de udfordringer det giver drengen og hans familie.

Derudover har du gerne egen bil, som du er villig til at stille til rådighed, når du og drengen skal lave aktiviteter ude af huset. Du får naturligvis kørselsgodtgørelse.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok