Stilling: Fleksibel og erfaren hjælper til plejeopgaver Oprettet: 12-10-2020
Job start: Annoncenr: 105197
JobId: 117390
 
Arbejdssted: 3600 Frederikssund Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med pleje, lift og sonde? Er du åbne overfor forskellige vagttyper og længder? Så har vi brug for dig.

Du plejer og passer drengen
Din opgave bliver at give pleje og tage dig af den 7-årige dreng på varierende tidspunkter af døgnet.

Plejeopgaverne indebærer bl.a., at du skal skifte hans ble og give ham mad og drikke via sonden. Derudover skal du hygge og lege med ham. Han er en glad og kærlig dreng, der elsker fjollerier og spas. Kaster du dig ud i sange og sanglege, bliver du lynhurtigt meget populær.

Drengen lider af en medfødt sygdom (MLD), som bl.a. giver ham nedsat muskelkraft. Lidelsen binder ham til kørestolen og minimerer hans mulighed for at hjælpe sig selv. Drengen kommunikerer meget vha. ansigtsmimik. Du lærer hurtigt at læse ham, og allerede efter kort tid sammen opnår I en rigtig god relation.

Arbejdstid
Der er mange vagttyper og -længder. Vi har brug for, at du er fleksibel og kan se dig selv i dem alle af hensyn til vagtplanlægningen.

Hverdagsvagter kl. 9-13 og 9-16.
Søndage og mandage kl. 17-22:30.
Lørdage og søndage kl. 6-10.
Fredage -> lørdage OG lørdage -> søndage kl. 00-06 (vågne nattevagter).

Du er en erfaren hjælper og måske studerende
Du er en erfaren hjælper, der tidligere har arbejdet med sonde, lift og plejeopgaver. Har du prøvet at have vågne nattevagter indenfor plejesektoren, er det absolut et plus.
Måske du - udover at være en erfaren hjælper - er studerende på en sundhedsfaglig uddannelse og leder efter et job, der kan supplere SU’en.

Du er en moden person, der hviler godt i dig selv. Situationsfornemmelse og ansvarsfølelse er grundigt funderet i dig.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok