Stilling: Ledsager Oprettet: 12-10-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 105203
JobId: 117396
 
Arbejdssted: 3000 Helsingør Køn: MK
Krav: Tåler rygning
 
 

Jobbeskrivelse

56 årig mand i Helsingør søger en ledsager.

Bruger har kognitive udfordringer som følge af erhvervet hjerneskade. Han lider af afasi, men hans tale er væsentligt forbedret. Han er højre side lammet, benytter manuel kørestol, samt har el-scooter. Han kan forflytte sig selv, og kan gå korte distancer.

Brugers kognitive udfordringer kommer blandt andet til udtryk ved at han er spontan, og kan nogle gange være svær at fastholde i ”en ting af gangen”. Han er glemsom, og skal helst have alle aftaler skrevet ned, i sin kalender. Der er sket en del fremskridt det seneste år.

Bruger interesser sig meget for at gå på kræmmermarkeder, og gå ture udenfor i det omfang han kan. Han er meget social, og ønsker en ledsager som er interesseret i at ledsage ham i forbindelse med sommerarrangementer f. eks udendørskoncerter og andre arrangementer f. eks på kulturværftet, det kunne også være en sodavand på torvet, eller en tur til Sverige.

Det kan både være hverdage og weekender. Ca. 2 gange pr. måned.

Der søges en moden ledsager, som kan tåle at bruger ryger, og som er fleksibel i forhold til aftaler både på hverdage og i weekender.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok