Stilling: Ledsager til ung mand Oprettet: 12-10-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 105215
JobId: 115956
 
Arbejdssted: 3400 Hillerød Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
 
 

Jobbeskrivelse

Kan du skabe hygge? Og gøre en forskel for en ung mand?

Så søger vi lige netop dig!

Dette job byder på hyggelige og sjove oplevelser som ledsager, for en ung mand på 24 år.

Du skal der kan være med til at skabe rammerne om nogle gode dage med aktiviteter udenfor hjemmet såsom biograf, indkøb, svømmehal, restaurant besøg og bowling. Den unge mand er dårligt gående, så det er en fordel hvis du har mulighed for at bruge din egen bil til aktiviteter eller ture.

Arbejdstiden
Hverdag eller weekender, 10 timer om måneden, som du aftaler med de pårørende.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Maria Arvesen Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok