Stilling: Pædagog eller erfaren hjælper til 8-årig dreng Oprettet: 13-10-2020
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 105275
JobId: 117467
 
Arbejdssted: 3060 Espergærde Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Er du faglært eller har stor erfaring med ADHD? Kan du skabe struktur og tydelige rammer? Så leder vi efter dig til en aktiv dreng i Espergærde.

Skab trygge rammer for en aktiv dreng
I Espergærde bor en 8-årig dreng, som godt kan lide computerspil og har stor interesse for udeliv og dyreliv. Han nyder at være udenfor, hvor han kan lege med mudder, sand og vand. Han kan også godt lide at køre på løbehjul og rulleskøjter.

Drengen har svært ved skiftet mellem aktiviteter og har derfor behov for, at du skaber tydelige rammer for ham. Du anvender piktogrammer for at visualisere dagligdagens aktiviteter samt gør brug af din viden og erfaring.

Han er ofte hyperaktiv og har svært ved at holde koncentrationen i længere tid ad gangen ift. det han er i gang med at lave. Drengen er sensitiv over for lyde og for mange indtryk på én gang.

Han kan desuden blive udadreagerende ved frustration eller overstimulering. Ofte bliver reaktionen ved udadreagerende adfærd at kaste med ting. Her har han behov for, at du støtter ham i situationen.

Arbejdstid
Du arbejder 10 timer om måneden fordelt på 5 timer hver anden weekend. Vi ser gerne, at du har mulighed for at arbejde både lørdag eller søndag. Tidsrum og dage aftaler du sammen med familien.

Din store faglighed skinner igennem
Du er uddannet pædagog eller har stor erfaring med ADHD i professionelt regi som fx pædagogmedhjælper. Du formår at trække på dine erfaringer og din faglige viden, når du er sammen med drengen. Du ved, hvordan du opbygger en tillidsfuld relation til et barn med sådanne udfordringer. Du er tydelig, men altid kærlig og trives med at være en del af en aktiv drengs liv.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Sabrina Veng Stæhr. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok