Stilling: vikar Oprettet: 16-10-2020
Job start: Fredag d. 16-10-2020 Annoncenr: 105371
 
Arbejdssted: 2630 Taastrup Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Vikar søges til BOAS Taastrup døgntilbud i Taastrup

Ønsker du at arbejde som vikar med voksne med autisme spektrum forstyrrelser i alderen 18-47 år?
Vi er et § 107/108 botilbud beliggende i Taastrup, hvor der her bor 11 beboere med autismespektrum forstyrrelser med forskellige tillægsdiagnoser. Her bor de i egen lejlighed, rundt om hovedbygningen. I hovedbygningen ligger fællesrummet, hvor der også er fælles køkken og stue, som en del af beboerne holder af at opholde sig i, fordi de betragter det som deres hjem.
Vi er i alt 12 ansatte: 1 leder, 6 socialkonsulenter, som er vejledere for beboerne, 2 aktivitetsmedarbejder, hvoraf den ene sørger for at lave god sund mad i hverdagen og den anden er musikterapeut, 3 nattevagter og 3 vikarer. Vi har brug for 1-2 vikarer mere.
Jobbet
Jobbet består i at skabe sammenhæng på en vagt, have overblikket over fællesrummet og sørge for balance i fællesrummet, forberede mad, se tv sammen, spille spil, have samtaler, hjælpe med planlægning, påmindelser, opsøge beboere efter behov i lejligheder, indkøb, spise sammen med beboerne mm.
Vi kan tilbyde faste vagter 8-15 hver 2. eller hver 4. weekend, som kombineres med tilkaldevagter, som består både af dag, aften og nattevagter. Derudover vil der også være tilbud om andre planlagte vagter i forbindelse med sygdom, ferie og kursusaktivitet.
Hvad tænker vi om dig?
• Du er psykisk robust, hviler i dig selv og har lidt livserfaring.
• Du må meget gerne have erfaring med målgruppen men ikke et krav.
• Fleksibel og omstillingsparat
SUF
BOAS Taastrup er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF), som er en nonprofit almennyttig fond, der er landsdækkende med ca. 23 afdelinger. Vi er en organisation med mange medmenneskelige værdier, der afspejler og udmønter sig i vores afdeling.
Ansøgning og samtaler
Kan du se dig selv i dette skønne vikarjob, kan du læse mere om BOAS Taastrup på www.suf.dk
Send din ansøgning med mærket `vikar´ til leder Kate Bach på mail: kateb@suf.dk. Vi afholder løbende samtaler. Ansættelse snarest

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok