Stilling: Oprettet: 19-01-2021
Job start: Mandag d. 01-02-2021 Annoncenr: 107946
 
Arbejdssted: 3400 Hillerød Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Hjælper søges af mand i Hillerød Vest. Bruger er 67 år og har muskelsvind.

Arbejdsopgaver: hjælp til personlig pleje, praktisk hjælp i dagligdagen og diverse håndsrækninger i hus og have. Hjælperen skal have kørekort, da bruger har et betydeligt kørselsbehov og en handicapbil/kassevogn med manuelt gear, han ikke selv kan køre.

Vagterne kan ligge på alle ugens 7 dage. De består af en dagvagt ca. kl. 07.00 – 18.00 samt en kort aftenvagt ca. kl.22:00 - 24:00. En del variation i hverdagen kan forekomme, da bruger normalt er aktiv i foreninger, socialt og kulturelt. Bruger har sommerhus på Fyn, hvor det forventes, at hjælper tager med en gang imellem i op til en uge ad gangen.

Vagterne fordeles mellem 4 hjælpere. Den ledige stilling er på 7 dage med 13 timers vagt (både morgen- og aftenvagt) fordelt over 28 dage, dvs. 7-8 vagter i gennemsnit om måneden. Dertil kommer ekstra timer ved fx aftenmøder, afløsning ved sygdom og ferie. Aftenvagten kan af og til afsættes til en kollega.

Bopæl for hjælper tæt på Hillerød er på grund af den to-delte vagt nødvendig. Ansøgere, der ikke har taget stilling dette, vil have svært ved at komme i betragtning.

Start snarest.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok