Stilling: Oprettet: 20-01-2021
Job start: Hurtigst muligt Annoncenr: 107956
 
Arbejdssted: 7100 Vejle Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Søger barselsvikar til kvinde i 20’erne.


Om mig:
Jeg er en kvinde på 26 år, som er tetraplegiker. Jeg sidder i manuel kørestol og har behov for hjælp til personlig pleje, forflytninger samt behov for ledsagelse til sociale aktiviteter, lægebesøg samt rengøring mm. Jeg søger kvindelige hjælpere i alderen 25-40 år.

Hvem er du?
Du er en glad person med et godt humør. Du besidder menneskelig respekt og respekterer, at jeg til tider kan have behov for alene-tid. Samtidig værdsætter jeg, at du er ansvarsbevidst og fleksibel, da I som samlet hold skal kunne dække alle vagter.
Ikke rygere foretrækkes.

Mine forventninger til dig: At du kan og vil hjælpe mig med almindelige huslige opgaver, gøre rent, vaske tøj mm. At du kan og vil handle ind med mig, hjælpe mig i køkkenet og lave mad. At du kan og vil hjælpe mig med bad, personlig pleje, samt forflytning og lift. At du respekterer balancen i at mit hjem er din arbejdsplads.

Du bliver en del af mit hold, under et tidsbegrænset barselsvikariat med minimum 1 vagt i ugen - dog forventes det at du er fleksible og kan træde til ved sygdom, ferie mm.

Har du lyst til at være tilknyttet mit hold, er du meget velkommen til at sende mig en ansøgning. Vagterne er planlagt til at være 24 timers vagter. Der forventes et hvis antal timer til oplæring.

Forventet tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn efter BPA-handicaphjælper-overenskomst mellem DE og FOA/3F privat service, Hotel og Restauration.

Du vil blive ansat i en BPA-ordning hvor jeg er daglig arbejdsleder og DUOS er arbejdsgiver.

Ansøgning og Spørgsmål
Har du lyst til at søge den ledige stilling skal du sende en mail med en ansøgning og et CV. Har du spørgsmål må du gerne kontakte mig. Bemærk at jeg ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet. Har du ikke hørt fra mig inden d. 19/2-2021, skal du betragte jobbet som værende besat til anden side.

Kørekort: B (Almindelig bil)

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok