Stilling: Hjælper til gamer-dreng med autisme og ADHD Oprettet: 15-02-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 108544
JobId: 120450
 
Arbejdssted: 2830 Virum Køn: MK
 
 

Jobbeskrivelse

Har du erfaring med autisme og ADHD? Og er du interesseret i et fleksibelt deltidsjob? Så læs endelig videre.

Du er både gamer og glad for aktive lege
I Virum bor en 9-årig dreng, der er diagnosticeret med autisme og ADHD. Han har brug for en hjælper, der ligesom ham er meget glad for gaming. Han bruger også gerne tid på Pokemon Go, Playstation, Star Wars og på at være aktiv inde såvel som ude.

Han bor sammen med sin familie, der består af mor, far og lillebror.

Du er sammen med drengen i 1-2 dage om ugen. Typisk om eftermiddagen.

Du har erfaring med autisme og ADHD
Du har erfaring med både autisme og ADHD og har samme interesser som drengen. Det er krav for at komme i betragtning til jobbet.

Familien bor 2 km fra Virum Station, så det er en fordel, hvis du kan lide at gå eller har en cykel eller bil, du kan transportere dig med.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok