Stilling: Aktiv hjælper, der er glad for udeliv Oprettet: 22-02-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 108683
JobId: 120641
 
Arbejdssted: 3060 Espergærde Køn: MK
Krav: Kørekort
Kan undvære rygning
 
 

Jobbeskrivelse

Kan du udfordre en særdeles begavet dreng med autisme? Er du glad for fysisk aktivitet? Så er dette måske jobbet for dig.

Du kan udfordre drengen og er kreativt tænkende
I Espergærde bor en 12-årig dreng, der har brug for dig, der er en fysisk aktiv hjælper. En hjælper, der kan lide at være udenfor, og intellektuelt kan udfordre den meget højt begavede dreng med autisme.

Drengen bor med sin familie, som består af far, mor og storebror. Han er glad for strategiske spil og musik. Ligeledes holder han meget af udendørsaktiviteter, så du skal kunne tænke kreativt og arbejde motiverende.

Der er mulighed for at gå i værksted og lave noget med hænderne. Dette har stor interesse hos drengen.

Arbejdstid
Du tilbringer 12 timer om ugen sammen med drengen. Timernes placering aftales løbende sammen med familien.

Du er en stabil og aktiv hjælper med viden om autisme
Du er en fysisk aktiv person, der er glad for udeliv. Du er i stand til at udfordre drengen intellektuelt, og du kan se dig selv i jobbet for længere periode. Stabilitet er meget vigtigt for drengen. Derudover vil familien helst, at du har erfaring med autisme.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok