Stilling: Pædagog til 30-årig mand med skizofreni Oprettet: 02-03-2021
Job start: Efter aftale Annoncenr: 108837
JobId: 120792
 
Arbejdssted: 8600 Silkeborg Køn: MK
Krav: Tåler rygning
 
 

Jobbeskrivelse

Er du uddannet pædagog, og kan du arbejde alle hverdage? Så er dette måske jobbet for dig.

Du skaber tryghed og lave socialiserende aktiviteter
I Silkeborg bor en 30-årig mand, der har brug for dig, der er uddannet pædagog. Opgaven omfatter tryghedsbesøg, socialiserende aktiviteter og gåture med ham. Der er behov for 19,5 timer pr. uge.

Du skal desuden have erfaring indenfor psykiske lidelser.

Manden lider af skizofreni (medicineret), og han er motorisk udfordret. Han udviser besværligheder med kognitiv forståelse, og der vil derfor ofte være lang svartid i en dialog. Derudover lider han af astma. Manden er ryger.

Arbejdstid og opgavens indhold

Mandage, tirsdage, torsdage og fredage: Kl. 9:30 – 13:00
Onsdage: Kl. 9:30 – 15:00

I begyndelsen af vagten er det primært omsorgs- og tryghedsbesøg. Efterfølgende vil manden typisk hvile sig, og du er til stede til tryghed. Kl. ca. 12:00-13:00 er der behov for at gå ture med manden.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Ann Sønder på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok