Stilling: Oprettet: 16-03-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 109247
JobId: 121109
 
Arbejdssted: 2650 Hvidovre Køn: MK
Krav: Kørekort
Kan undvære rygning
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

Kan du arbejde 3 timer på hverdage? Er du uddannet SSH eller en erfaren handicaphjælper? Så er dette jobbet for dig.

52-årig mand i Hvidovre har brug for dig der er uddannet social- og sundhedshjælper eller er en meget erfaren handicaphjælper. Mandens fysiske og psykiske tilstand gør, at du skal være meget tålmodig samt stærk og fysisk robust.

Du skal tilbringe 3 timer dagligt på hverdage med ham. Arbejdstiden er fx kl. 16-19 eller kl. 17-20. I kan evt. være 2 hjælpere, der deler timerne imellem jer.

Manden bor hos sin far. Familien har en hund. Han er glad for at se TV og køre ture i handicapbilen. Derfor er det vigtigt, at du har kørekort.

Manden er diagnosticeret med cerebellar atrofi med følger af ataksi, voldsom social angst samt epilepsi. Han har ingen stand-funktion og har problemer med balancefunktion samt sin finmotorik. Derudover har han nedsat funktion i ben og arme. Hans funktionsniveau varierer meget, og han er derfor kørestolsbruger, hvor han er afhængig af ledsager. Han har mange ufrivillige motoriske muskelspasmer, der gør, at han til tider er meget svær at håndtere.

Tegnene på lidelserne viste sig første gang, da han var i 11-årsalderen og er med årene blevet værre, så han i dag skal have hjælp til alt. Angsten kommer bl.a. til udtryk, når han er sammen med fremmede eller føler sig utryg. Går han i panik, er han svær at få til at samarbejde. Intelligensmæssigt befinder manden sig indenfor normalområdet.

Der er lift, som bruges ved alle forflytninger, og han har en plejeseng i hjemmet.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder god løn og pension samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok