Stilling: Engelsktalende pædagog søges Oprettet: 31-03-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 109655
JobId: 121519
 
Arbejdssted: 3650 Ølstykke Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Engelsktalende faglært pædagog søges til 14-årig dreng.

Taler du engelsk? Har du et solidt kendskab til ADHD og autisme?

Så læs endelig videre, for så er denne stilling måske noget for dig!

Den unge dreng har ADHD, autisme og Tourettes i lettere grad. Han går i en dagbehandlingsskole. Han taler norsk, og kan slå over i det engelske, hvis man ikke forstår ham. Han taler ikke dansk.

Du er fagligt stærk.
Drengen har brug for dig, der har erfaring med ADHD, og autisme. Han har kravafvisende adfærd, som kan resultere i raserianfald. Dernæst kan han svært ved at falde til ro. Det er vigtigt du kan skabe struktur, genkendelighed, og forudsigelighed for den unge dreng.Arbejdstid:
Stillingen er på 18 timer om måneden.
Et par gange om ugen, skal du hente ham fra skole, og være sammen med ham et par timer. I kan evt. tage på ture/aktiviteter ud af huset. Samt hver 2. weekend, hvor I ligeledes tilbringer et par timer sammen. Det aftaler du med drengens familie.

Det er derfor et krav, at du har kørekort og egen bil.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.  

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.  

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Maria Fornitz Arvesen. Begge på telefon 36 34 79 00. 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi. 

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok