Stilling: Aflaster med ASF-kendskab søges Oprettet: 27-04-2021
Job start: Efter aftale Annoncenr: 110585
JobId: 122431
 
Arbejdssted: 3650 Ølstykke Køn: MK
Krav: Kørekort
Egen bil
Ikke ryger
 
 

Jobbeskrivelse

Har du kendskab til autismespektrumsforstyrrelser? Vil du gerne give en familie et pusterum? Så er det dig, vi leder efter.

Du aflaster familien
I Ølstykke bor en pige på 11 år, med ADHD og Aspergers. Hendes interesse er familiens hund og kat, og hun er meget kreativ. Hun kan rigtig godt lide at komme på ture ud af huset, og nyder at komme på cykelture og spille brætspil.
Skulle du have kendskab eller interesse i gaming, er det et stort plus. Derudover taler pigen flydende engelsk, og finder meget ro/tryghed i det, så du må godt kunne tale engelsk.

Det er et krav, at du har kørekort og egen bil.

Formålet med aflastningen er at give familien et pusterum, og det fungerer bedst for pigen, at I tager på ture ud af huset, når I er sammen.

Pigen kan blive udadreagerende, når hun presses, og har derfor brug for voksenstøtte og guidning. Vi søger derfor dig, der har kendskab til autisme og kan skabe trygge rammer for pigen.

Arbejdstid
Du arbejder 9 timer pr. måned. Familien er fleksibel ift. dagene, så længe det bliver i dagtimerne på hverdage. Dette aftaler du selv nærmere med familien.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok