Stilling: Pædagog Oprettet: 07-06-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 112102
JobId: 123793
 
Arbejdssted: 3000 Helsingør Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Faglært pædagog, pæd. ass, erfaren hjælper søges til Helsingør.

Jobbeskrivelse

Er du glad for gaming? Og kan du også lide at være i naturen?
Og er du pædagog, pædagogisk assistent eller under uddannelse, så er dette jobbet for dig.

Om jobbet
I Helsingør bor en 11-årig dreng sammen med sin familie. Drengen lider af Adipositas (overvægt) og er diagnosticeret med Infantil Autisme, encoprese samt lettere mental retardering og generelle indlæringsvanskeligheder.

Han er rigtig glad for at spille Playstation, så hvis du også er det, så er hans lykke gjort. Han er også glad for at være i haven/naturen samt spille forskellige spil herunder boldspil. Familien har rejsekort og ledsagerkort, så I sammen kan tage på udflugter. Det kan være en tur i boigrafen, en gå tur eller til et arrangement familien skal til, som hjælperen tager med til.

Vagter
Arbejdstiden er 20 timer om måneden, hvor timerne om torsdagen ligger fra kl. 15.00-18.00, og de resterende timer kan aftales med familien, som er rimelig fleksibel.
Hvis du kan start hurtigt er det en fordel.
Af hensyn til drengen og hans familie kan du se dig selv i jobbet for en længere periode.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Christel De Selsted Michaelis eller rekrutteringskonsulent Jonas Mortensen Tjelberg. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok