Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 07-06-2021
Job start: Annoncenr: 112122
JobId: 123827
 
Arbejdssted: 2730 Herlev Køn: MK
Krav: Kørekort
Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Vikarvagt

Jobbeskrivelse

Vil du tilbringe 10 timer om måneden med en skøn 4-årig dreng med infantil autisme? Så er dette jobbet for dig.

Du er en engageret hjælper med kendskab til autisme
4-årig dreng i Herlev har brug for dig, der har kendskab til autisme. Og helst infantil autisme. Sammen leger I fx med dyrefigurer eller laver puslespil, tager på legeplads og hygger med andre sjove aktiviteter, som 4-årige nu godt kan lide. Familien har en el-ladcykel, som I kan bruge på ture ud af huset.

Der vil være lidt personlig pleje efter en 4-årigs behov.

Drengen har brug for dig, der er stabil og kan se dig selv i jobbet for en længere periode. Dig, der er aktiv, oprigtigt interesseret og engageret i drengen.

Arbejdstid
Du er sammen med drengen i 10 timer pr. måned. Familien ser gerne, at nogle af timerne ligger i en weekendvagt om måneden. De resterende timer er efter aftale mellem dig og familien.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau eller rekrutteringskonsulent Peter Friis Hansen. Begge på telefon 36 34 79 00. ( Peter- 233520943)

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok