Stilling: Hjælper Oprettet: 15-06-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 112467
 
Arbejdssted: 2870 Dyssegård Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Jobbeskrivelse

1-3 hjælpere søges til dagvagter 8-16!

Jeg er en helt normal ung pige på 22 år, der de seneste år desværre har udviklet en sygdom kaldet ”Postherpetisk Neuralgi”. Derfor skal jeg nu samle et team, der kan hjælpe mig med at leve mit liv!
Jeg forestiller mig at du er nogenlunde jævnaldrende, og at du har mod på at hjælpe mig nogle af dagene mandag til torsdag i tidsrummet 8-16 – og ligeledes enkelte aftener/md., som planlægges efter behov.

Jeg er fuld rørig men min sygdom gør, at jeg pludselig kan falde om af smerte. Dine arbejdsopgaver er derfor ”blot” at ledsage mig og handle på mine anfald.
Ex: Ved smerteanfald skal du give mig en pille under min tunge. Såfremt det udvikler sig til kramper og bevidstløshed, er du min garant for at der bliver ringet efter hjælp - 112!
Arbejdsopgaverne er derfor at være ved min side, hvis ovenstående scenarier sker. Pt. sker det 2-3 gange om ugen, men det kan variere.

Efter et par års "stilstand" har min krop og jeg brug for at komme i gang igen! Jeg håber derfor, at du vil hjælpe mig med at få lidt struktur på hverdagen ift. gode madvaner og daglig motion -som fx gåture og yoga.

I min fritid elsker jeg at være sammen med mine venner, gå på café, gå ture og på museer, og interesserer mig desuden for yoga og for Asien/Kina, da jeg selv har boet et år i Hongkong.
Jeg forventer at kunne starte på studie efter sommerferien, hvor du vil være min sikkerhed for at få den nødvendige hjælp.

Jobstart er snarest muligt! Der vil være samtaler løbende, så skynd dig at sende mig et par ord om dig selv.
Jeg glæder mig til din ansøgning og til atter at kunne nyde livet med din hjælp! :)

NB: Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder. Løn- og ansættelsesforhold varetages af DUOS jf. overenskomst med FOA.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok