Stilling: Pædagog Oprettet: 15-07-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 113872
JobId: 125375
 
Arbejdssted: 2970 Hørsholm Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Pædagog 1:1 støtte

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at hjælpe en familie med 1:1 pædagogisk støtte, du er personen med en god ro og hviler i dig selv samt stor erfaring med autisme?

Om jobbet:
Drengen har Aspergers og er 7 år, han bor sammen med sin familie, han er yngste af 3 søskende med 2 storesøstre i Hørsholm.

Drengen fungerer rigtig fint i en 1:1 voksen kontakt. Han er sød, glad og meget interesseret i viden om dinosaurer, rummet, elsker at se film, spille og spil på sin Ipad.

Drengen er meget motorisk god og elsker at gå armgang, klatre højt op i træer, hoppe på trampolin, køre på løbehjul, cykle (er lige begyndt at køre på mountainbike).

Drengen har stor glæde af pauser med fx noise cancellating høretelefoner, hvor han hører lydbøger. Han kan lide genrer som fx Antboy, De fem, og da Sallys far var dreng.

Arbejdstid
31 timer/ugen
Mandag: Kl.11.30 – 17.00
Tirsdag: Kl.11.30 – 17.00
Onsdag: Kl. 8.00 – 17.00
Torsdag: Kl.11.30 – 17.00
Fredag: Kl. 11.30 – 17.00

Familien vil gerne have 2 hjælpere ansat, så det ikke er sårbart ved ferie og sygdom, så når du søger, må du gerne oplyse om, hvilke dage du kan arbejde.

Jobstart
Snarest muligt. Jobsamtaler vil finde sted løbende.

Kan du se dig selv i jobbet?
Tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Didde Ewé Wegener – Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok