Stilling: Hjælper Oprettet: 22-07-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 114200
 
Arbejdssted: 3460 Birkerød Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Hjælper til deltid eller fuldtid

Jobbeskrivelse

Lange vagter – fuldtid eller deltid

Vil du gerne have et job hvor du kan gøre en stor forskel? Kan du li´ at have mange opgaver og nærvær i at arbejde 1:1?

Så er du måske den vi søger.

Vi er en familie i Birkerød med den sødeste store dreng på snart 20 år.
Han har en omfattende hjerneskade og har meget brug for pleje og masser af omsorg. Han sidder i kørestol og skal have hjælp til alle dagligdagens aktiviteter, ligesom personlig pleje, sondeernæring, udstræk og ledsagelse ud af huset også er en del af arbejdsopgaven.

Hans dag er tilrettelagt og der er opgaver dagen igennem som al sammen skal medvirke til at han har det så godt som overhovedet muligt. Der lyttes til musik og lydbøger så dagen med de daglige rutiner gøres hyggelige. Han nyder at komme ud på ture, selvom han ikke kan holde til at være afsted ret længe ad gangen.

Han forstår almindelig hverdags snak, men har ikke har noget verbalt sprog. Han kommunikerer ved smil og ved hjælp af sin mimik. Han har en øjenstyret talemaskine (computer) som han kan bruge når overskuddet er til det.

Vi kan tilbyde dig 12 timers vagter og du kan ansættes til deltid eller fuldtid. Det er primært dagvagter fordelt over alle ugens dage. Mødetiden er kl. 8-20. Der kan, hvis du ønsker det, af og til være vågne nattevagter kl. 20-08.

Vores hjem er hyggeligt og vi er en sød og imødekommende familie. Vi bor i et område omgivet af skøn natur og har en dejlig stor have, som man nemt kan komme rundt i.

Du behøver ikke at have erfaring fra et lignende job, men det er en stor fordel, hvis du har noget plejeerfaring.

Når du starter, vil du få oplæringsvagter, hvor du vil blive introduceret til opgaverne og arbejder side om side med en erfaren hjælper.

Du skal gerne kunne tage ham til behandling hos fysioterapeut og af og til på en lille tur i handicapbilen, så det er nødvendigt, at du kan være chauffør. Vi kan ikke tåle røg så det er vigtigt at du er ikke-ryger. Til sidst - er det væsentligt at du kan tåle og ikke mindst li hunde eftersom vi arbejder på at få en besøgshund.

Skriv ganske kort om dig selv.
Vi glæder os meget til at høre fra dig :)

NB: Vi forsøger at besvare alle henvendelser, men hører du ikke fra os inden 14 dage efter din ansøgning er afsendt, må du forvente jobbet som afsat til anden side.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok