Stilling: Støtteperson Oprettet: 29-07-2021
Job start: Annoncenr: 114482
 
Arbejdssted: 1408 København K Køn: MK
 

Kort beskrivelse

ABA-hjælpetræner til 9-årig dreng med autisme på Christianshavn

Jobbeskrivelse

Vi søger en ny hjælpetræner til vores søn på 9 år med autisme. Vores søn er en glad og livlig dreng, som hurtigt knytter sig til nye mennesker.

Der vil være en eller to ugentlige vagter i hverdagen fra kl. 12:00-16:30. Vi bor på Christianshavn.

Vores søn er blevet hjemmetrænet efter ABA-metoden i 6 år. Det konkrete indhold i hjemmetræningen vil variere mellem træning af lege, sprog og sociale færdigheder.

Vi har supervisionsmøder med hjælpetrænere, vores ABA-supervisor og os forældre, en gang om måneden, hvor vi evaluerer, hvordan det går og lægger planer for den kommende måned. Hvis du har særlige færdigheder eller interesser, som er relevante i forhold til vores søns læringsbehov, vil vi gøre, hvad vi kan for at udnytte det.

Udover at du skal have lyst til at tilegne dig interventionsmetoden, skal du gerne være energisk, tålmodig og positiv, kunne kommunikere tydeligt og udtryksfuldt og kunne arbejde selvstændigt. Som ABA-hjælpetræner tilegner du dig brugbare værktøjer til arbejde inden for specialområdet.

Vi søger en studerende, der læser psykologi, pædagogik, audiologopædi el.lign. Vi forventer, at du kan arbejde mindst et år som hjælpetræner (og gerne længere tid). Erfaring med ABA er naturligvis en fordel, men ingen betingelse. Første kvalificerede ansøger bliver ansat.

Bruttolønnen er på 145 kr. i timen inkl. feriepenge og ATP. Der er ikke løn under sygdom.

Du vil få en grundig oplæring både fra os, vores supervisor, og fra de andre hjælpetrænere i teamet.

Hvis du er interesseret, så send venligst din ansøgning sammen med CV og eventuelle referencer til Sofie på: teamkarlokarlo@gmail.com

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok