Stilling: Hjælper Oprettet: 30-07-2021
Job start: Onsdag d. 01-09-2021 Annoncenr: 114543
 
Arbejdssted: 3400 Hillerød Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Velfungerende team, lange vagter, aktivt liv

Jobbeskrivelse

Sød kvindelig hjælper med hjertet på rette sted søges til meget aktiv kvinde i Hillerød

Hej. Mit navn er Cindie. Jeg er 43 år og spastiker og almindelig velformuleret altid klar med en frisk bemærkning, og ser muligheder fremfor begrænsninger. Jeg lever et aktivt og udadvendt liv med blandt andet musik og masser af sport såsom svømning, bowling, løb med Team Tvilling, dans, bueskydning og spiller i et trommeorkester sammen med min mand.
Jeg bor sammen med min mand i en stor dejlig lejlighed i Hillerød. Min mand har også hjælperordning, men vores hjælperordninger kører særskilt, og hjælperne har hver sit hjælperværelse.
Jeg har 24 timers hjælp, og vagterne går fra kl. 9.00-9.00, hvor der enkelte gange kan være flere vagter i træk.
Jeg er kørestolsbruger og skal have hjælp til alt hvad der omhandler personlig pleje, såvel praktisk hjælp i og uden for hjemmet. Såsom rengøring, madlavning, indkøb samt ledsagelse til alle mine aktiviteter.

Jeg søger en kvindelig hjælper mellem 30-45 år til en fast fuldtidsstilling.
Jeg sætter pris på, at du har humoristisk sans og evt. også at du deler nogle af mine interesser. Jeg foretrækker ikke rygere.
Du bliver ansat efter gældende vagtplan, hvilket p.t. er 7 vagter om måneden plus det løse.
Vagterne kører efter en fast 4-ugers rulleplan, der gentages i det uendelige. Jeg har et meget stabilt team, og skifter sjældent hjælpere. Alle hjælpere deles om vagterne jul og nytår, og disse kører i turnusordning.

Mit team består af 5 hjælpere inklusiv dig. Du skal være mødestabil og meget fleksibel over for mig som din arbejdsgiver, men også over for dine kollegaer. Jeg har ingen vikardækning, så derfor skal alle vagter ved sygdom eller andet fravær dækkes af mit team. Det kan betyde, at en vagt måske deles mellem to hjælpere, hvis der ikke er en hjælper der kan tage hele vagten, så det skal du også være villig til. Fleksibilitet for mig er, at mine hjælpere er villige til at aflyse eller rykke rundt på aftaler, hvis der skal dækkes en sygemelding.
Da jeg har døgndækning, kan du ikke tage hjem fra vagt, før du er blevet afløst.
I forhold til sommerferie, så har jeg ikke mere end 1 medarbejder væk ad gangen, så man indgiver sine ønsker i starten af året, og så gør jeg alt hvad jeg kan for at få det hele til at gå op med hjælpernes ønsker.
Du har kollegaer, men det er ikke nogen du har et egentligt samarbejde med, da jeg selv står for overlevering ved vagtskifte.

Din primære funktion som min hjælper er at være mine arme og ben. Det er vigtigt du har erfaring fra tidligere hjælperjobs eller lignende uddannelse - det vigtigste for mig er, at du kan tilpasse dig vores hjem og de rammer jeg befinder mig i, at du kan opføre dig diskret (lidt som når du er gæst i nogens hjem), og have en ydmyg tilgang til hjælperjobbet. Jeg er en privat person, og diskretion er vigtigt for mig. Jeg er meget selvstændig, og kan styre mit liv selv, så derfor er dette ikke en stilling, hvor du tager del i mit liv eller måden jeg lever det på. Hvis jeg ønsker din mening eller at sparre med dig, så kommer jeg selv og spørger. Du skal kunne tåle at modtage kritik når du hjælper mig. Det skal du ikke tage personligt, men det er blot fordi du jo ikke kender mig eller ved hvordan jeg gerne vil have tingene gjort. Hvis jeg kan rette på dig, så tingene gøres som jeg gerne vil have det, så skabes det bedste fundament for et godt samarbejde med dig. Jeg har det på samme måde bedst med åbenhed, og at jeg kan stole på at du kommer og fortæller mig, hvis du har nogle problemer ifht dit arbejde. Fleksibilitet er bedre end regelrytteri, og jeg synes at fleksibiliteten skal gå begge veje.

Du skal hvile i dig selv, være tålmodig og være tilpas med inaktivitet, da der nogle dage kan være længere perioder, hvor jeg ikke har brug for din hjælp. Du skal være god til at underholde dig selv når jeg ikke har brug for din hjælp - det gælder både når jeg er ude og hjemme. Når jeg er ude har du også en tilbagetrukket funktion, og deltager ikke i min aktivitet som andet end hjælper for mig.

Kørekort er et absolut must.

Ansættelse
Arbejdsgiver Handicapformidlingen (Regin Christensen)
Arbejdsleder undertegnet
Jobstart 1-9-2021

Jeg håber min annonce har vakt din interesse, Send mig din ansøgning til bogevigcindie@gmail.com
Har du spørgsmål til stillingen er du mere end velkommen til at skrive til mig😊glæder mig til at høre fra dig.



Inden du vælger at besvare opslaget vil jeg bede dig om at reflektere grundigt over det skrevne og mine ønsker og behov. Dels fysiske behov for hjælp, men især også på det personlige plan og hvordan jeg ønsker du forholder dig som hjælper i mit hjem.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok