Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 02-08-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 114614
JobId: 126191
 
Arbejdssted: 2930 Klampenborg Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Er du studerende på en sundhedsfaglig uddannelse?

Jobbeskrivelse

Ønsker du et fagligt relevant studiejob? Så er dette måske noget for dig.

Du hjælper, genoptræner og skaber livskvalitet
23-årig mand med erhvervet hjerneskade efter et voldsomt hoved traume har brug for dig, der gerne er studerende. Han er uden sprog og skal have hjælp til alt. Han er i gang med et længerevarende genoptræningsforløb.

Han er bosiddende hos sine forældre i Gentofte.

Når du arbejder i hverdagene, har du ½ times overlap med ergoterapeuten, som har været hos ham og trænet med ham dagen igennem.

Din opgave bliver også at sørge for hans pleje og sikre hans generelle velbefindende. Du skal understøtte hans daglige træning og anvende principperne herfra, der ud over skal der også hygges og slappes af. Du er i høj grad garanten for, at hans handicap ikke står i vejen for hans livskvalitet.

Du står for den fulde pleje.

I dette job er der stor mulighed for at bringe din læring fra studiet i spil i praksis.

Arbejdstid og løn
Han har brug for hjælp en hverdag kl. 14:30-22:00 pr. uge samt en weekenddag kl. 08:00-22:00 hver 2. uge. Du bliver en del af et team på 5 personer, så du skal kunne dække ind ved sygdom og ferie sammen med de andre.
Vi forventer opstart hurtigst muligt.

Du er studerende på en sundhedsfaglig uddannelse
Er du studerende på ergoterapeut, fysioterapeut eller andet sundhedsfagligt studie, er dette et meget spændende og studierelevant job. Vi søger dig der kan se dig selv i jobbet for en længere periode.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Didde Wegener. Begge på 36347900 - tryk 5 og tryk 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok