Stilling: Hjælper Oprettet: 05-08-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 114702
JobId: 126266
 
Arbejdssted: 3140 Ålsgårde Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Har du plejeerfaring? Er du fleksibel?

Jobbeskrivelse

Kan du arbejde 16 timer pr. måned? Så har en familie i Helsingør brug for dig

Du aflaster familien og tager hånd om drengen
Du tager hånd om drengen og ser tv eller laver små-aktiviteter sammen med ham. Du aflaster samtidig familien og giver dem mulighed for at klare praktiske opgaver og deltage i sociale aktiviteter med drengens storebror.

Den 6-årige dreng har en hjerte- og kromosomfejl, svær epilepsi, mental retardering og nedsat syn. Af hensyn til drengen er der en meget høj temperatur i hjemmet, hvilket du kan trives i.
Drengen har intet sprog, men kommunikerer ved hjælp af lyde og små tegn. Han kan fx vise, når han er træt eller har tisset. Drengen har brug for din hjælp til al personlig pleje, herunder skift af ble. Du skal også give ham medicin morgen, middag og aften (gennem ernæringssonde/Mic-Key knap). Denne er dog allerede doseret.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver i DUOS, som du altid kan søge råd og vejledning hos. En rådgiver, som har stort fokus på din trivsel i jobbet.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du arbejder 16 timer pr. måned i både morgen- og aftenvagter. Du kan arbejde på hverdage og i weekender. Hvordan timerne fordeler sig, aftaler du løbende med familien.

Du har erfaring med pleje
Du har tidligere arbejdet med pleje af børn eller voksne og har også erfaring med en Mic-Key-knap, så du ved, hvordan den fungerer og skal håndteres. Derudover er du fleksibel og forstår, at familiens behov står i forreste række.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Didde Wegener. Begge på telefon 36 34 79 00.

Bemærk, at vi løbende overdrager relevante ansøgninger til familien.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok