Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 10-08-2021
Job start: Annoncenr: 114894
JobId: 124916
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Studie job hos aktiv 9 årig dreng på Østerbro

Jobbeskrivelse

Kan du se dig selv som hjælper for en aktiv 9 årig dreng? Du hjælper ham med at blive klar nogle morgener og putter ham ligeledes nogle aftener om ugen. Så er dette måske dit nye job.

Du er drengens rolige og stabile hjælper
Familien er bestående af mor og 2 tvilling drenge på 9 år. Det er kun den ene du skal tilbringe tid sammen med.

Han er en glad og aktiv 9 årig dreng, som lider af sygdommen Cornelia de Lange. Dette betyder at han har nogle fysiske følger af sygdommen, og er retarderet. Han er en glad dreng, uden sprog, som man skal have et øje på, da han er et aktivt barn. Mor bruger tegn til tale til drengen, og er startet op med Go Talk. Det er vigtigt for ham og hans trivsel, at du er rolig og stabil. og formår at have flere bolde i luften. Der vil indgå personlig pleje, og indimellem huslige opgaver.

Det er afgørende, at du kan se dig selv i jobbet for en længere periode.

Familien bor på Østerbro, tæt på offentlig transport. Vi forestiller os, at du bor i nærheden, da nogle af vagterne er korte. Jobbet består i at hjælpe drengen med at blive færdig om morgenen, og have et øje på ham. Og om aftenen er du aflaster for mor, enten putter du, eller hjælper med at få ordnet vasketøj, køkken, eller hvad der nu mangler.

Arbejdstid
Morgenvagter er Mandag til onsdag 6.05-7.05 samt torsdag - fredag 06.30-7.30
Eftermiddage hedder 16.30-18.30 eller efter aftale. Vagterne kan godt deles mellem 2 hjælpere.
Derudover er der nogle timer indimellem i weekenden.
Timerne bliver delt mellem 3 hjælpere, og passer godt som studiejob.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau på 21899765.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok