Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 11-08-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 115028
JobId: 125057
 
Arbejdssted: 2820 Gentofte Køn: MK
Krav: Kan undvære rygning
 

Kort beskrivelse

Kvik 13 årig dreng søger ledsager

Jobbeskrivelse

Vil du være hjælper for en kvik og glad 13-årig dreng? Så er her en spændende jobmulighed for dig.

Smil og en spændende faglig udfordring står klar til dig
Her er en dreng der, trods udfordringer, har let til smil og elsker nær personlig kontakt, hygge og sjov. Han har brug for dig, der er stabil, kærlig og kompetent.

Drengen er kendt med Epilepsi og nedsat syn. Drengen skal derfor følges til og fra skole hver dag. Du sidder klar med hans medicin og hjælper ham hvis der skulle komme et anfald. Derudover har drengen angst, så du støtter ham, og skaber ro i hans hverdag. Han er kvik, og i hygger jer med snak og grin under turen.

Vi ser gerne, at du har erfaring med Epilepsi og/eller pleje. Dette er dog ikke et krav.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Inden endelig ansættelse i jobbet kommer du ud på en prøvevagt. Dernæst vurderer familien, om de mener, du er et match. Og det gør du naturligvis også.

Arbejdstid
Du henter ham derhjemme hver dag kl. 07, og følger ham i skole. Derefter hentes han igen om eftermiddagen omkring 14-15 tiden, og følger ham hjem. 2 dage om ugen følger man ham til børneterapi, hvor du hjælper ham i og af badetøjet og lifter ham mv. Dette bliver samlet 6 timer om dagen, hvor vi forestiller os at du enten dækker alle timerne eller deler dem med en anden hjælper. Skriv venligst i ansøgningen hvor mange timer du ønsker.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv i jobbet for en længere periode, da det er vigtigt for både drengen og hans familie at have stabilitet og tryghed.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Didde Wegener. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok