Stilling: Hjælper Oprettet: 08-09-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 116279
JobId: 127713
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
Kan undvære rygning
 

Kort beskrivelse

Frisk hjælper til pige på Østerbro

Jobbeskrivelse

Er du hjælper fyldt med god energi? Så er det dig, vi søger.

Du giver pleje og livskvalitet
Pigen er 15 år og har en kromosomsygdom, der gør at hun ikke er aldersvarende. Hun har brug for din hjælp til alt.

Arbejdsopgaverne består i almindelig pleje - herunder personlig pleje samt omsorg for pigen. Du skal være god til at tage initiativ, da hun ikke selv kan. Pigen går i skole og nyder bl.a. at gå ture og lege.

Arbejdstid
1 - 2 vagter om ugen af ca. 5 timer
Hverdagene fra 15.00 - 20.00/21.00 og nogle dage til kl. 23.00 Vagten vil bestå i, at pigen hentes ved 15-tiden, hvor hun skal køres hjem.
Efter skole og ind til aftensmaden går man typisk en tur med hende, så hun får lidt ro på efter skole.

Alternativt kan hun være hjemme og lege på gulvet, hvor man skal holde øje med hende, så hun ikke kommer til skade. Her efter skal du stå for at give hende aftensmad og gøre hende klar til natten.
Det er muligt at få en eller flere vagter hver anden uge eller oftere, men det planlægges i samarbejde med det øvrige team, så det passer alle bedst muligt.

Du bliver en del af et team, og det er vigtigt, at I i fællesskab deler vagter på helligdage og dækker ind for hinanden ved ferie og sygdom.

Du er en frisk hjælper
Du tænker selvstændigt og er et positivt og friskt menneske med god fysik, der er klar på en bred hjælperopgave. Har du erfaring fra et lignende job, er det absolut en fordel, men ingen nødvendighed. Det er meget vigtigt at du taler godt dansk for at kunne kommunikere med pigen.

Du skal kunne tåle hund, da familien hund.

Det er et stort plus, hvis du har kørekort og har mod på at køre en kassebil.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Sine Elmelund eller rekrutteringskonsulent Maria Louise Bang. Begge på telefon 36 34 79 00, tryk 5 og igen tryk 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok