Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 28-09-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 117010
JobId: 128331
 
Arbejdssted: 2830 Virum Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Stabil hjælper til dreng med Autisme og ADHD

Jobbeskrivelse

Om jobbet
I Virum bor en dreng, der er diagnosticeret med autisme og ADHD.
Han er en kvik dreng, men han er uforudsigelig og udadreagerende. Det er vigtigt, at du har stor forståelse for, at hans lidelser giver ham store udfordringer i forhold til adfærd, og det er vigtigt, at aflaster kan rumme denne adfærd.

Han har brug for en hjælper, der ligesom ham er meget glad for Gaming. Han bruger også gerne tid på Pokemon Go, Playstation, Star Wars og på at være aktiv inde såvel som ude.

Vagter
Du er sammen med drengen i 1-2 hverdage om ugen kl. 13.30-17.30, samt 1 weekend dag om måneden i 5-7 timer, efter aftale med familien.
Hvis du kan starte hurtigt, er det en fordel.
Af hensyn til drengen og hans familie kan du se dig selv i jobbet for en længere periode.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Christel De Selsted Michaelis eller rekrutteringskonsulent Jonas Mortensen Tjelberg. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok