Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 28-09-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 117020
JobId: 128359
 
Arbejdssted: 2830 Virum Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Stabil hjælper til dreng med infantil autisme

Jobbeskrivelse

Om jobbet
I Virum bor en 7-årig dreng med sin familie. Drengen er diagnosticeret med infantil autisme. Han forstår og taler både italiensk og dansk, men har endnu ikke et funktionelt talesprog. Han har brug for at blive forberedt på de ting han skal, og han kan godt blive frustreret, når han ikke bliver forstået. Hans autismediagnose gør, at han taler en blanding af italiensk og dansk, så man skal være tålmodig og hjælpe ham lidt med ordene.

Han er glad for at bevæge sig og er vild med at cykle. Han interesserer sig også for fodbold, computere og er generelt nysgerrig på nye ting.

Vagter
Arbejdstiden er 6 timer hver anden lørdag kl. 10-16, hvor man kan skiftes imellem at lave forskellige ture ud af huset/lejligheden med ham, og være hjemme hos ham, imens mor og lillebror tager på tur.
Hvis du kan starte hurtigt, er det en fordel.
Af hensyn til drengen og hans familie kan du se dig selv i jobbet for en længere periode.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Christel De Selsted Michaelis eller rekrutteringskonsulent Jonas Mortensen Tjelberg. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok