Stilling: Hjælper Oprettet: 30-09-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 117151
 
Arbejdssted: 8464 Galten Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Kvinde i Galten søger hjælper. Har muskelsvind, men meget selvhjulpen.

Jobbeskrivelse

Jeg er en kvinde på 32 år, som søger en til at hjælpe mig med de daglige gøremål. Jeg er mor til en pige på halvandet år og har fuldtidsarbejde, hus, hund og mand! Jeg har muskelsvind, men er meget selvhjulpen.
Jeg har brug for hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen, både med indkøb, madlavning og rengøring samt hjælpe mig afsted med min datter.

Arbejdstid
Jeg har brug for en hjælper til mit team, som har lyst til at arbejde 1 til 2 hverdage om ugen, 4-5 timer pr. vagt. Arbejdstiden kan være fleksibel i tidsrummet ca. kl. 14.00-20.00
Der vil også være mulighed for ekstra vagter i forbindelse med ferier ol.

Arbejdsopgaver
De fleste dage vil arbejdet bestå at praktiske opgave i hjemmet, som rengøring, tøjvask, oprydning, madlavning m.m. men også mindre opgaver i forbindelse med min datter.
Vi har en stor, men venlig hund. Og du skal være opmærksom på at det kan være svært at komme hertil uden bil, med mindre du bor i Galten.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket. Husk, at du skal oprette eller være logget ind på din profil for at søge. Jeg kontakter dig, hvis jeg gerne vil se dig til en samtale.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok