Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 06-10-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 117475
JobId: 128803
 
Arbejdssted: 2100 København Ø Køn: MK
Krav: Kan undvære rygning
 

Kort beskrivelse

Hjælper til eftermiddage onsdag samt fredage/weekender efter aftale

Jobbeskrivelse

Er du ikke allerede i godt humør, så bliver du det! -når du hjælper denne søde og aktive 10-årige dreng!

Du er drengens rolige og stabile hjælper
Familien består af mor og 2 tvillingedrenge på 10 år. Det er kun den ene du skal tilbringe tid sammen med.

Han er en glad og aktiv dreng, som lider af sygdommen Cornelia de Lange. Dette betyder at han har nogle fysiske følger af sygdommen samtidig med at han er udviklingshæmmet. Han er uden verbalt sprog og man skal have et øje på, da han er et hurtigt og aktivt barn. Mor bruger tegn til tale til drengen, og er startet op med Go Talk. Det er vigtigt for ham og hans trivsel, at du er rolig og stabil og formår at have flere bolde i luften. Der vil indgå personlig pleje, og ind imellem vil der være lettere huslige opgaver.

Det er afgørende, at du kan se dig selv i jobbet for en længere periode.

Familien bor på Østerbro, tæt på offentlig transport. Vi forestiller os, at du bor i nærheden, da vagterne primært er fra 2-2,5 timer ad gangen.
Du vil primært være ansat til en til tre eftermiddags-/aftenvagter pr. uge, der går fra kl. 16:30-18:30 i hverdagene og ca. 16:00-18:30 (eller efter aftale med familien) i weekender. På vagterne er du aflaster for mor, hvor du enten putter eller hjælper med at få ordnet vasketøj, køkkenet, eller hvad der nu er behov for.
Drengen får også hjælp om morgenen ca. kl. 6-7, og der kan komme enkelte morgenvagter, da teamet skal dække ind for hinanden ved sygdom og ferier, men dit fokus vil være eftermiddagsvagter

Arbejdstid
Dine primære vagter vil være eftermiddage onsdage og nogle fredage samt weekender efter aftale.
Timerne bliver delt mellem 3-4 hjælpere og passer godt som studiejob.


Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok