Stilling: Hjælper Oprettet: 06-10-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 117482
 
Arbejdssted: 2625 Vallensbæk Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Hjælper til døgnvagter hos scleroseramt mand i Vallensbæk

Jobbeskrivelse

En erfaren og moden hjælper (M/K) på deltid søges til 2-4 døgnvagter pr. måned hos mand med primær progressiv sclerose i Vallensbæk

Ønsker du:
• Et spændende og selvstændigt arbejde?
• Et arbejde med varierende dage?
• At arbejde i brugers eget hjem?

Er du en glad, tålmodig, motiveret, positiv og struktureret hjælper med god ordenssans og erfaring fra tilsvarende job, kan det være lige netop dig, jeg søger.

Specifikke hjælperkrav:
- Ikke-ryger
- Kørekort
- Må ikke have kat, da der er katte-allergi i hjemmet.

Jeg er en glad og aktiv mand på 72 med sclerose (bevægehandicappet), der bor sammen med min hustru. Jeg har mange interesser; bl.a. kultur, kunst og litteratur. Jeg elsker god mad og et godt glas vin med min hustru, familie og venner. Jeg sætter struktur og orden højt. En positiv og struktureret tilgang til arbejdet ligger meget fundamentalt hos mig, hvilket også smitter af på mine omgivelser.

Alle vagter er 24 timer, og natten er vågen nattevagt, hvor du kan hvile – der vil typisk være ½ times arbejde i løbet af natten.

Jeg søger en erfaren, motiveret, fleksibel og meget struktureret hjælper, som har lyst til at hjælpe mig i min hverdag. Du skal have erfaring i personlig pleje og gerne erfaring med brug af Raisor/stålift/loftlift, da jeg – i lighed med andre sclerosepatienter - af og til har dårlige dage.
Som hjælper, skal du køre mig til bl.a. fysioterapeut og andre arrangementer, og fungere som mine arme og ben. Du skal bl.a. deltage i husligt arbejde på mine vegne samt personlig pleje. Fejning og snerydning er også en del af jobbet, for at jeg kan komme ud til min bil.
Mit handicap kræver hjælp hver dag året rundt, og du skal derfor være indstillet på at arbejde i weekends, ferier og på helligdage.

Lyder det interessant, så send din ansøgning, hvor du fortæller om dig selv og dine erfaringer til mail: lonebjoernhansen@gmail.com.

NB: Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder. DUOS varetager, efter overenskomst med FOA, arbejdsgiveransvaret. Der aflønnes med løntrin 11 og 12.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok