Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 11-10-2021
Job start: Onsdag d. 01-12-2021 Annoncenr: 117674
 
Arbejdssted: 2450 København SV Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Job hos verdens sødeste Liva

Jobbeskrivelse

Vi søger københavns sødeste hjælpere 😊.
R
Vi leder efter dig som har lyst til at være med til at gøre en forskel for vores skønne datter Liva, som lige er blevet 15 år.
Liva er født med et særligt syndrom, som gør at hun ikke er alderssvarende hverken fysisk eller psykisk. Liva er smuk som morgensolen og er en “bettefis”, som vi kalder hende og hun er ikke hverken i højde eller drøjde som andre 15-årige. Hun er en skøn pige med let til smil og latter.

Vi træner i dagligdagen Liva, med forskellige øvelser som er nemme at blive lært op i. Liva elsker sin træning og indholdet i sin dagligdag.
Hun elsker at gå ture og få frisk luft og også at have mennesker omkring sig og at der er liv og glade dage, hvorfor du også kommer til at gå mange skønne gåture i vores dejlige område på sluseholmen og på Amagerfælled, der ligger lige rundt om hjørnet.

Vi leder efter en glad, positiv og frisk hjælper, som er god til at motivere.
Det er et super godt job at supplere evt et studie med.
Arbejdstiden hedder 9-17, og foregår alle dage. Fordi det er deltid vil arbejdet være ca 2 gange ugentligt og Livas søde piger er gode til at fordele vagtplan, så det passer ind i alles studie og liv.

Vi er en familie på 5 (7 faktisk hvis man spørger Fiona). Der er far Kasper, mor Louise, lillebror Oskar på 11 år, Fiona på 7 år og så vores lille hund Buddy og hamster Candyfloss :-).
Vi ser os selv som rummelige og uhøjtidelige og sætter kæmpe pris på de skønne mennesker der kommer i vores hjem og gør en forskel for vores lille Liva :-). Vi elsker at der er en god stemning og smil og latter i vores hjem, og det sætter Liva også stor pris på :-).
Vi bor på sluseholmen i København sv og elsker vores område med vand og grønt.

Vi ser frem til at høre fra dig :-)

Mange hilsner fra Liva og familie

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok