Stilling: Hjælper Oprettet: 15-10-2021
Job start: Efter aftale Annoncenr: 117838
JobId: 129136
 
Arbejdssted: 2800 Kgs. Lyngby Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Vil du støtte en 10-årig pige og hjælpe til hyggelige eftermiddage?

Jobbeskrivelse

Kan du hjælpe 10 årig pige til trygge og hyggelige eftermiddage?
Er du smilende og ”varm”. Èn som rummer, kontinuitet, faste genkendelige rammer og kan møde med faste, hyppige intervaller?
Dette for at pigen kan blive tryg i det og blive glad for dig.

Du giver støtte og skaber trygge rammer
I Lyngby bor en 10-årig pige med sine forældre og sin lillesøster. Hun diagnosticeret med Aspergers og er derudover sansesensitiv og har fobisk angst.

Pigen har brug for meget opmærksomhed og støtte. Når hun er alene eller er udtrættet kan hun blive urolig, ængstelig, angst, så hun har brug for alene tid ind i mellem. Hun har meget svært ved selv at igangsætte aktiviteter og har derfor brug for din støtte. Når du planlægger aktiviteter sammen med pigen, skal det være en målrettet aktivitet - det har pigen det bedst med.

Det er væsentlig at du er en rolig person. Herudover vil det være en fordel hvis du har viden om- eller interesse for kreative projekter, bagning, Pokemon, Roblox, Fortnite eller eks. kodning. Det kan også være at du har normal flair for teknik, og er villig til at lære det og interesseret i at tale om det.

Arbejdstid:
5 timer om ugen - primært eftermiddag, samt 6 timer hver anden weekend.
Der vil være behov for en lang indkøring, hvor familien vil være til stede de første 3-4 gange onsdag eller torsdag i tidsrummet kl.14/14.30-16.30/17.00.

Kan du se dig selv i jobbet?
Tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskontoret på telefon 36 34 79 00 - tryk 5 og tryk 1

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok