Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 15-10-2021
Job start: 14-10-2021 Snarest muligt Annoncenr: 117856
JobId: 129115
 
Arbejdssted: 3500 Værløse Køn: MK
Krav: Ikke ryger
Kan undvære rygning
 

Kort beskrivelse

Vil du hjælpe en pige til ride fysioterapi?

Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig et dejligt job, hvor du gør en forskel for en 8 årig pige i Værløse?

Pigen har en mindre fysiske vanskeligheder, men er aldersvarende selvhjulpen. Pigen kan samtidigt opleves som udtalemæssigt begrænset. Hun har brug for hjælp til at komme til ridning som er en del af hendes fysioterapeutiske behandling.

Du skal kunne hjælpe:
Fredage kl.12 til 15.

Pigen skal hentes på hendes skole i Værløse, følges til ridefysioterapi i Jonstrup og herefter bringes hjem til familien i Værløse.
Du skal ikke deltage i selve ridefysioterapien og omgangen med hestene.

Hvis du har bil og er villig til at bruge den i arbejdet kan I køre afsted til rideskolen. Kørslen afregnes direkte med familien.

Hvis I ikke kører i bil kan der tages offentlig transport med pigen til og fra ridning.


Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Arbejdstid
Du skal arbejde hver fredag kl. 12-15, dvs. 3 timer om ugen.

Det er vigtigt, at du kan se dig selv i jobbet for en længere periode, da det er vigtigt for både pigen og hendes familie at have stabilitet og tryghed i hjemmet.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.
Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok