Stilling: Socialpædagog Oprettet: 01-11-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 118433
JobId: 129661
 
Arbejdssted: 3540 Lynge Køn: Kvinde
 

Kort beskrivelse

Hjælper med erfaring og interesse for bruger med erhvervet hjerneskade

Jobbeskrivelse

Er du omsorgsfuld og har humor? Har du erfaring i neurorehabilitering? Så der det dig vi leder efter!

Om kvinden
Den 43-årige kvinde bor i Lynge, og har fået en hjerneskade efter et trafikuheld. Der trænes i almindelig daglig levevis herunder også støtte og hjælp samt guidning ved personlig pleje. Du skal derfor være i besiddelse af en vis robusthed i forhold til at indgå aktiv i træningen. Derudover, vil der være lettere praktiske opgaver i hjemmet.

Kvinden er glad for dyr og natur, har tidligere dyrket yoga og er vegetar.

Arbejdstid
Arbejdstiderne ligger i hverdagene fra 9-19 og lørdag fra 9-16. Vagterne fordeles mellem øvrige hjælpere.
Det er en fordel at have egen bil til stillingen, da kvinden bor langt væk fra offentlig transport.

Du kommer med erfaring
Vi søger kvindelige faglærte pædagoger, social- og sundhedshjælper, sosial- og sundhedsassistent eller erfarende hjælpere med kompetencer i neurorehabilitering.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Lone Nielsen eller rekrutteringskonsulent Didde Ewé Wegener. Begge på telefon 36 34 79 00 - tryk 5 og tryk 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok