Stilling: Hjælper Oprettet: 06-11-2021
Job start: Onsdag d. 01-12-2021 Annoncenr: 118680
 
Arbejdssted: 3460 Birkerød Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Frisk og energisk hjælper søges til 13 årig pige

Jobbeskrivelse

Amalie på 13 år søger en hjælper til at lege, tage på tur, gå i skoven og andet, hver torsdag samt hver 4 mandag og fredag i tidsrummet 15-18.15. Vi ønsker opstart hurtigst muligt.
Vi er en familie på 4, mor, far, lillebror Victor på 8 år og Amalie på 13 år.
Vi bor i dejlige Bistrup i Birkerød, 400 meter fra sø og skov som Amalie elsker at gå eller cykle til. Du bliver en del af vores familie, så derfor er det vigtigt, at du er mødestabil og kan se dig selv i jobbet i en længere periode.
Amalie er en pige med fest og farver omkring sig. Hun er meget smilende og tillidsfuld og elsker at være kreativ, være ude, musik og andre aktiviteter. Hun har en kromosomfejl, ADHD og er hjerneskadet, hvilket betyder, at hun ikke har noget sprog, kun ord og har brug for hjælp til personlig pleje.
Jobbet, ca. 20 timer om måneden, består i, at være sammen med Amalie om eftermiddagen. Hun kommer med taxa hjem fra skolen, og så er der åbent for hvad I lige har lyst til. Mor/far og lillebror vil ofte også være hjemme og hjælpe til, men du vil være den primære voksen der aflaster imens du er der.
Vi har brug for en person der har erfaring eller som brænder for handicapområdet. Vi tænker at du er pædagog, pædagogmedhjælper/ assistent eller SSA eller har anden lignende uddannelse.
Vi glæder os til at høre fra dig og lære dig bedre at kende.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok