Stilling: Hjælper Oprettet: 09-11-2021
Job start: Onsdag d. 15-12-2021 Annoncenr: 118813
 
Arbejdssted: 2610 Rødovre Køn: MK
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Det perfekte studiejob/Fleksibelt Hjælperjob

Jobbeskrivelse

Jeg er en kvinde på 57 år fra Rødovre med en muskelsygdom, der søger en hjælper samt vikar på 20-55 år fra december eller efter aftale. Jeg arbejder på Frederiksberg og bor med allergivenlig hund samt mand og et barn på 15 år...
Arbejdsopgaverne vil være ledsagelse til indkøb, træning, arbejde, svømmehal mm og praktisk hjælp i hjemmet (rengøring, madlavning, haven mm.), samt hjælp til forflytning når vi er ude og lettere personlig pleje. Desuden kortere cykelture hvor du sidder ved siden af og cykler med. Jeg bruger ind imellem manuel kørestol udenfor hjemmet.

Vagter a 3-12 timer af gangen ca. 1-2 gange om ugen efter aftale. I snit skal du forvente ca. 6-10 timer/uge, men det er fleksibelt alt efter hvad der passer dig. Det meste ligger eftermiddage samt nogle weekender (normalt lørdag til indkøb mm), Der vil være enkelte sovende nattevagter efter aftale, men det er ikke et must. Du vil dele vagter med en kollega så du ikke skal arbejde alle weekender/lørdage, men du må gerne være fleksibel ved ferie, sygdom og lignende.

Der kræves ingen specielle forudsætninger, men det er selvfølgelig en fordel hvis du har erfaring, god fysik, et godt humør, er omhyggelig og praktisk anlagt samt kan være fluen på væggen og underholde dig selv, når det kræves.
Jeg ser frem til at høre fra dig og send gerne dit tlf nr med i ansøgningen.

Jeg har en BPA-ordning, hvor jeg selv er arbejdsleder. Hjælperne ansættes efter FOAs overenskomst og DUOS varetager lønudbetaling og ansættelsesforhold. Samtaler holds løbende- men har du ikke hørt noget i ultimo december kan du forvente at jobbet er besat.

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok