Stilling: Hjælper Oprettet: 12-11-2021
Job start: Onsdag d. 01-12-2021 Annoncenr: 118943
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Sejeste Samuel har brug for en ny “buddie”

Jobbeskrivelse

Vi søger et frisk, modent og kærligt menneske, der har lyst til at blive Samuels nye “buddy”. Samuel er en super sej og dejlig fyr på 15 år. Han er humørfyldt og humoristisk, meget loyal og nem at være sammen med.
Samuel har en medfødt hjerneskade og har derfor udfordringer både motorisk, sensorisk og kognitivt.

Til dagligt bliver Samuel stimuleret igennem forskellige øvelser, som er med til at udvikle ham i en positiv retning. Han laver bl.a. yoga, han ridder og svømmer, får massage og sansestimuli og så har vi et tæt samarbejde med en dygtig talepædagog. Samuel elsker sin “træning” og er altid meget samarbejdsvillig. Derudover er Samuel super social. Han elsker at komme ud og omkring, både i hans “hood” ved Amager Strandpark, men også mange andre spændende steder.

Vi søger et positivt menneske med masser af hjerterum, som kan sprede solskin omkring sig, og som har lyst til at “træde” ind i Samuels hverdag og gøre en kæmpe forskel. Stillingen vil være på 12-16 timer per uge fordelt over alle ugens dage af cirka 2 vagter per uge. Timerne ligger typisk i dagtimerne med mindre andet er aftalt. Timelønnen ligger på 145,- inklusiv ATP og feriepenge.

Vi bor virkelig skønt i en stor lys lejlighed med udsigt til Øresund og Amager Strandpark, lige ved Øresund Metrostation.
Vi har igennem mange år haft hjælpere i vores hjem, og er evigt taknemmelig for den kæmpe indsat der bliver lagt i hjælpe Samuel videre i hans udvikling. Resten af Samuels familie består af Lars og Maria (far og mor), Isolde på 10 år (lillesøster), Gabriel på 7 år (lillebror) samt vores hund Jagger. Vi er som familie helt nede på jorden, afslappede og omgængelige.

Vi håber virkelig at du er blevet nysgerrig på jobbet, og at du tænker det her er lige mig 😊
Du er meget velkommen til at ringe til Maria på 27976747, hvis du vil høre mere om hvem Samuel er og hvad jobbet har at tilbyde.

Ansøgning og cv sendes til mhasselbalch@hotmail.com

Mange kærlige hilsner fra Samuel, Lars og Maria

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok