Stilling: Hjælper Oprettet: 15-11-2021
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 119004
JobId: 130180
 
Arbejdssted: 3630 Jægerspris Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
Tåler rygning
 

Kort beskrivelse

Handicaphjælper? Så søger kvinde på 68 år dig

Jobbeskrivelse

Handicaphjælper søges til kvinde på 68 år

Om borgeren
68-årig kvinde nord for Jægerspris søger dig, der vil være hendes nye hjælper. Kvinden har Sclerose og er kørestolsbruger.
Hun har brug for hjælp til personlig pleje og praktisk hjælp. Skal have hjælp til det meste. Hun har topkateter, bruger stålift samt loftlift ved forflytninger. Hun kommunikerer med nedsat ordforråd og fagter, og hun er halvsides lammet. Hun kan spise selv, når måltider anrettes og serveres.
Hun holder meget af, at komme ud i naturen, besøge sin kirke, tage til varmtvandstræning, handicapridning og på udstillinger m.m.. Musik er en stor del af hendes hverdag. Hun bor med sin mand på en landbrugsejendom med gode omgivelser i Kulhuse. Hun har en bil med handicapindretning og lift, som du skal køre, når I er ude af huset.

Arbejdstid
Der er tale om en stilling hvor antal timer pr. uge varierer. I gennemsnit vil minimum 32 timer pr. uge gøre sig gældende .

Der er ikke fast rul, men fleksibel vagtplanlægning, hvor du selv har indflydelse på vagtplanen.
Mødetiden i dagvagt er hyppigst fra kl. 9:00 til kl. 17:00/18.00.
Mødetiden i aften-/nattevagt er typisk kl. 18:00 til kl. 09:00 næste morgen.
Mødetiden i døgnvagter er kl. 09:00 til kl. 09:00 eller kl. 18:00 til kl. 17:00/18.00.
Du må meget gerne kunne begynde hurtigst muligt. Du vil få en god introduktion.

Om dig
Erfaringer fra et lignende job kan være en fordel. Erfaringer er dog ikke et krav. Vigtigst er det, at du har empati, humør og rimelig god fysik. Tålmodighed er også vigtigt, da alt skal foregå langsomt og overskueligt.
Du skal være indforstået med, at der ryges i kvindens hjem. Endvidere har du kørekort og egen bil er en fordel, da offentlig transport tidsmæssigt vil sætte nogle begrænsninger.

Vilkår
Du vil få løn efter overenskomst svarende til lønramme 11 og område 3 (trin 12 hvis erfaring, se overenskomst) Den lovpligtige Ansvars- og arbejdsskadeforsikring er naturligvis tegnet.

Kan Du se dig selv i jobbet ?
Så tøv ikke. Send en ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er Du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Mette Høver, begge på telefon 36 34 79 00 - Tryk 5 og tryk 1 .

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok