Stilling: Hjælper Oprettet: 20-11-2021
Job start: Lørdag d. 01-01-2022 Annoncenr: 119211
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: Mand
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Fast hjælper til velfungerende 24 timers døgnhjælpsordning

Jobbeskrivelse

Jeg søger en fast handicaphjælper til min velfungerende BPA 24 timers døgnhjælpsordning. Stillingen omfatter minimum to 24 timers weekendvagter pr. måned med chance for flere. Weekendvagter er enten fredage, lørdage eller søndag, og de er ikke nødvendigvis sammenhængende.

Mit team består aktuelt af fem fastansatte hjælpere, der sammen med dig skal dække det løbende vagtrul. Der planlægges typisk vagter for to måneder af gangen, og du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og medindflydelse ved vagtplanlægningen.

Der vil være jobsamtaler i uge 49. Ansættelsen er med start hurtigst muligt eller senest 1. januar 2022..

Krav ved ansættelse:
- Mand i alderen 30 til 45 år (alderen er dog kun vejledende)
- Kørekort (gerne erfaren billist)
- Du skal have erfaring som handicaphjælper og gerne af flere års varighed.
- Du skal være et sted i dit liv, hvor du kan se dig selv være handicaphjælper i en længere periode.
- Du skal være fleksibel, pålidelig og løsningsorienteret, idet jeg har en forventning om, at du sammen med de andre i teamet til enhver tid dækker ind, også i akutte situationer såsom ved sygdom.
- Du skal være indstillet på at kunne have mere end en vagt i træk, da jeg lever et aktivt liv, der gør, at jeg ofte har behov for at have den samme hjælper med mig flere dage i træk.
- Du skal være moden, udadvendt, struktureret og arbejdsom. Der er huslige opgaver, så du skal være praktisk anlagt, og have en naturlig sans for at holde et hjem ryddeligt og pænt.
- Du skal have situationsfornemmelse forstået på den måde,. at du naturligt evner at balancere det at være ”på”, og samtidig kan trække dig tilbage, når situationen tilsiger det og uden, at jeg nødvendigvis behøver sige det.
- Du skal have kundskaber i et køkken (om ikke andet basale), da jeg jævnligt laver mad, og går op i det.
- Hvis du har hænderne skruet rigtigt på, er det også en fordel.

Info om mig selv:
Jeg er 33 år og bor i Ørestad på Amager. Jeg er uddannet socialrådgiver med fuldtidsarbejde i Muskelsvindfonden som socialfaglig konsulent. Jeg har Cerebral Parese, men er kognitivt normalt fungerende og har fuld kontrol over mine bevægelser. Jeg sidder permanent i elektrisk kørestol. Jeg har behov for hjælp til en lang række personlige og praktiske opgaver i løbet af min dag.

Jeg dyrker kørestolsfloorball minimum 1 gang ugentligt, og jeg tager jævnligt til diverse træningssamlinger og turneringer i både Danmark og i udlandet. Jeg går meget op i at holde mig sund og i god fysisk form, og derfor betyder styrketræning og kost.meget for mig.
Mine interesserer er primært musik, politik, gastronomi og sport (i særdeleshed fodbold).
Jeg lever generelt et meget aktivt liv, og jeg har et stort netværk, hvilket gør, at jeg tit er på farten såvel i hverdagen som i weekenderne.

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så kontakt mig. Hvis jeg også synes, at du lyder interessant, så kontakter jeg dig for aftale om en personlig samtale :-)

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok