Stilling: Hjælper Oprettet: 24-11-2021
Job start: Primo December Annoncenr: 119362
JobId: 130513
 
Arbejdssted: 2300 København S Køn: Kvinde
 

Kort beskrivelse

Fast stilling (mandage og nogle lørdage) til dreng på Amager

Jobbeskrivelse

Har du solid erfaring som hjælper? Så er du måske den nye hjælper til en 16-årig dreng bosiddende tæt ved offentlige transportmidler og i nærheden af Fields på Amager.

Stå for eftermiddagshyggen
Eftermiddagene bruges på at hygge med ham. Han er glad for musik, så det må du også gerne være. Senere skal du hjælpe med aftenrutinerne og gøre ham klar til natten. Der vil indgå bad, personlig pleje, sondeernæring mv.

Han er født for tidligt, har spasticitet og er mentalt udviklingshæmmet. Desuden har han epilepsi. Han kan ikke tale og har ingen spontane bevægelser. Han er god til at kommunikere vha. blink og smil. Han kan ikke spise selv og får mad via sonde. Dette vil du blive oplært i at give.

Vagterne:
Mandage kl. 15.30 - 21:00 (eller til 19 eller 20, hvis det passer bedre)
Lørdag ca. 2 gange pr. md. fra kl. 12.00 -18.00. Dagene aftales nærmere med familien.

Du læner dig op ad din erfaring
Det vigtigste er, at du har erfaring som handicaphjælper. Du hviler i dig selv og tager gerne styringen, når opgaverne skal løses. Drengen har nemlig brug for en hjælper, der er selvstændig og forstår at få tingene gjort. Din erfaring gør dig i stand til at påtage dig opgaven fra dag et ude hos drengen.

Du har erfaring med pleje og lift. Derudover har du gerne gennemført kurser i hygiejne, førstehjælp, forflytning og brand. Hvis ikke, sørger vi for, at du får dem.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Hos DUOS kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Sine Elmelund eller rekrutteringskonsulent Maria Louise Bang. Begge på telefon 36 34 79 00, tryk 5 og igen tryk 1.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok