Stilling: Støtteperson Oprettet: 25-11-2021
Job start: Onsdag d. 01-12-2021 Annoncenr: 119465
 
Arbejdssted: 1408 København K Køn: MK
 

Kort beskrivelse

ABA-hjælpetræner til 10-årig dreng med autisme på Christianshavn

Jobbeskrivelse

Vi søger en ny hjælpetræner til vores søn på 10 år med autisme. Jobbet er især relevant for dig, der er studerende og læser f.eks. psykologi, audiologopædi eller pædagogik.
Hovedfokus i træningen ligger på udvikling af sproglige og sociale færdigheder. Det arbejder vi konkret med ved at hjælpe barnet med at italesætte sin hverdag og sine oplevelser, øve udtale af bogstaver og ord, motivere til samtale og udvise lyst og evne til at forstå ham, når han prøver at kommunikere. Herudover arbejder vi også med selvhjælpsfærdigheder og færdigheder, der er til gavn i skolen, f.eks. at spise pænt og at kunne sidde selvstændigt i en aktivitet i længere tid. Træningen foregår primært i hjemmet, men vi tager også ud af huset, f.eks. på legeplads, i Tivoli eller i svømmehallen.
Vi træner efter ABA-metoden (Applied Behavior Analysis) under supervision fra en autoriseret psykolog. Vi ønsker, at du vil være med til at møde vores søn, der, hvor han er, og træningen bygger derfor altid på at motivere ham gennem hyggeligt samvær og ved at dyrke hans interesser med ham (som f.eks. er at spille Super Mario og at se Disney-film).
En gang om måneden har vi supervision, hvor forældre, hjælpetrænere og vores supervisor mødes for at evaluere træningen, planlægge fremad og lære af hinanden. Her har du rig mulighed for læring og for at bidrage med, hvad du selv har lagt mærke til eller synes er vigtigt at snakke om.
Vores søn har brug for en robust og tålmodig person, der evner at kommunikere tydeligt og at arbejde selvstændigt. Han er en glad og dejlig dreng, der også rummer meget store følelser, og som kan reagere kraftigt, hvis han er træt, sur eller ked af det. Til gengæld kan han virkelig udvikle sig, når han bliver mødt med anerkendelse.
Ved at arbejde som hjælpetræner har du muligheden for at gøre en forskel i vores søns liv, og du tilegner dig samtidig brugbare værktøjer til arbejde indenfor specialområdet.
Arbejdet omfatter 1-2 vagter af 4-5 timers varighed om ugen i tidsrummet 12.00-16.30. Lønnen er 145 kr. i timen, og vi forventer, at du kan arbejde hos os i mindst et år. Du vil modtage grundig oplæring fra de andre trænere og også 1-til-1 supervision med vores supervisor.
Vi håber på at høre fra dig! Send gerne din ansøgning, dit CV og eventuelle referencer til Sofie på teamkarlokarlo@gmail.com

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok