Stilling: Hjælper Oprettet: 30-11-2021
Job start: Tirsdag d. 04-01-2022 Annoncenr: 119703
 
Arbejdssted: 2765 Smørum Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Hjælper til døgnvagter søges

Jobbeskrivelse

Jeg er tetraplegiker (lam fra brystet) og bruger manuel kørestol. Jeg bor alene i hus. Har et job som programmør, jeg spiller kørestolsrugby og har lige været til PL i Tokyo. Jeg kan godt lide at rejse, se film, spille brætspil og konkurrere i almindelighed. Jeg er en mand på 49 og har i øvrigt et aktivt liv med venner og familie.

Jeg søger en kvindelig hjælper 20-35 år. Jeg søger en fuldtidshjælper til 7 døgnvagter om måneden (kl. 8:00 - 8:00) på varierende ugedage. Der er mulighed for at sove om natten selvom man er på vagt.

Opgaver: Personlig pleje inklusiv toiletbesøg og bad, oprydning, rengøring, madlavning, havearbejde, samt hjælp til diverse dagligdags-situationer og hjælp til kørestolsrugbytræning.

Jeg søger en hjælper der er fleksibel og som også kan afløse når der er sygdom. Du skal også kunne være væk hjemmefra i flere dage ad gangen i forbindelse med rejser og sportsture.

Hvis du er interesseret i at indgå i et team på 4-5 friske kollegaer, der sammen med mig planlægger vagter og arbejdsopgaver, så spring på :).

Bemærk: Din ansøgning formidles direkte til brugeren og ikke via DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok