Stilling: Hjælper Oprettet: 10-01-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 121726
JobId: 132308
 
Arbejdssted: 2830 Virum Køn: Mand
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Hjælper søges til 10 årig dreng - 2 gange om ugen

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at gøre en forskel for en dreng på 10 år i Virum? Så er dette jobbet for dig

Om jobbet
Hjælper søges til en glad og kreativ dreng på 10 år, der elsker aktiviteter i naturen, samt en tur i svømmehallen. Han interesserer sig meget for fantasy og lever sig gerne ind i lege og rollespil. Han er diagnosticeret med ADHD og autisme og er velfungerende. Drengen bor i Virum og går i skole tæt på hjemmet.

Som medarbejder er det vigtig at du har mulighed for at møde faste dage og er god til at sætte rammerne for samværet. Det vægtes højt at du kan være en ven, men også at du er en tydelig voksen.

Mødetider og vagter
Mandage og onsdage fra kl. 11.45-13.45
Mulighed for 1-2 weekenddage om måneden

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på telefon 36 34 79 00 – Tryk 5 og tryk 1


Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok