Stilling: Pædagog Oprettet: 20-01-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 121887
JobId: 132749
 
Arbejdssted: 2650 Hvidovre Køn: MK
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Pædagogisk støtte søges til aktiv dreng på 5 år

Jobbeskrivelse

Er du uddannet pædagog, robust og har masser erfaring? vil du hjælpe en dreng på 5 år? så er denne stilling måske noget for dig

Drengen elsker at være udenfor og løbe og bruge sin krop, og familien har en stor have med trampolin, som han godt kan lide at hoppe i. Derudover har familien også indrettet et rum som en mini gymnastiksal i deres stue, som han kan boltre sig i.

Drengen har infantil autisme og hans psykiske funktionsevne er stærkt nedsat. Han løber derfor meget rundt og kravler op mange steder, og han er ikke i stand til at forudse konsekvenser og fare, og han har derfor brug for dig, der kan overvåge og støtte ham i alle aktiviteter.

For at kunne være en god støtte for drengen, skal du gerne have kendskab og forståelse for svært udviklingshæmmede børn. Du skal kunne være tilstede, læse ham og hjælpe ham med at regulere hans følelser.

Der er personlig pleje, da han bruger ble.

Vagter og arbejdstid:
Arbejdstiden er 6 timer pr. uge
2 eftermiddage om ugen kl. ca. 16.00-19.00
Eller 1 eftermiddag om ugen kl. ca. 16.00-19.00 + 3 timer på lørdage kl. ca. 11.00-14.00
Familien har søskende hver anden uge, men ellers er familien meget fleksible.
- kan du hjælpe familien 6 timer om ugen af 2x3 timer, så byd ind med hvornår, du kan hjælpe.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Christel De Selsted Michaelis eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler. Begge på telefon 36 34 79 00 tryk 5 og herefter 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok