Stilling: Hjælper Oprettet: 27-03-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 124275
JobId: 135064
 
Arbejdssted: 2800 Kgs. Lyngby Køn: Kvinde
Krav: Ikke ryger
 

Kort beskrivelse

Handicaphjælper til 64-årig kvinde

Jobbeskrivelse

Kan du holde en frisk udviklingshandicappet kvinde motiveret med hyggelige aktiviteter en hel weekend? Så er dette måske jobbet for dig.

Skab sjove og hyggelige weekender
64-årig kvinde bosiddende i et bofællesskab søger dig, der kan give hende støtte i weekenden. Kvinden er udviklingshæmmet og ramt at angst, hvorfor det er vigtigt, at du skaber trygge og forudsigelige rammer for hende.

Du skal støtte hende i at træffe gode valg for weekenden. Du gør weekenden hyggelig og fyldt med indhold. I kan fx tage i biografen, gå ture, spille spil osv.

Arbejdstid
Du arbejder hver 4. weekend (i en ulige uge) på følgende tidspunkter:

Fredage kl. 16-22
Lørdage kl. 14-22
Derudover er der mulighed for flere vagter i andre weekender.

Du har meget gerne kendskab til udviklingshandicap. Du har let til latter og har et positivt livssyn. Derudover er du som person rolig, lyttende og tydelig, da disse kvaliteter har positiv indvirkning på kvinden.

Kvinden har brug for dig, der respekterer, at hun ikke nødvendigvis har brug for, at du er over hende konstant, men har øje på hende på afstand. Hun er en glad og festlig kvinde med let til latter, så det har du også meget gerne. Du skal være nærværende, når I er sammen, da hun ellers hurtigt bliver usikker.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler, vi træffes begge på telefon 36 34 79 00, tryk 5 og tryk 1.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok