Stilling: Handicaphjælper Oprettet: 25-04-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 125293
JobId: 136022
 
Arbejdssted: 3600 Frederikssund Køn: Kvinde
 

Kort beskrivelse

Hjælper til synshæmmet pige på 5 år 2-4 timer om ugen, eftermiddag

Jobbeskrivelse

Vil du være hjælper og aflaster i en familie med en synshandicappet pige på 5 år? Så har vi brug for dig, der kan hjælpe familien om eftermiddagen. Måske taler du tyrkisk, men det er ikke et krav. 

Du kan både finde på aktive udendørslege og sidde og hygge med at lære dansk 
Familien i Frederikssund består af mor og en aktiv 5-årig pige, der er synshæmmet. De har brug for dig til at aflaste mor og være en del af hendes samvær med datteren, da mor udtrættes hurtigt grundet en kronisk sygdom. 

Sammen laver I hyggelige aktiviteter. Aktiviteterne må meget gerne foregå udendørs. Fx gå på legeplads eller spille bold. Det vil også være godt, hvis I kan øve lidt dansk. Pigen taler primært tyrkisk, men er nu i "storegruppen" i børnehaven, og har derfor også brug for en, der kan hjælpe hende med at skrive sit eget navn, tal mv.

Du skal muligvis hjælpe pigen ifm. toiletbesøg, derfor ønsker familien en kvindelig hjælper.

Arbejdstid og opstart
En vagt om ugen af 3-4 timer fra kl. 15.00. Dage og præcist tidspunkt er efter aftale med mor. Der kan være weekendvagter på sigt på 4 timer, men dette aftales nærmere.


Om dig
Du har måske erfaring som hjælper, lærervikar eller pædagogmedhjælper. Du er nærværende, mødestabil og rolig. 

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Sine Elmelund eller rekrutteringskonsulent Aase Petersen på telefon 36 34 79 00, tryk 5 og tryk 1. 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi. 
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.


Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok