Stilling: Hjælper Oprettet: 04-05-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 125636
JobId: 136330
 
Arbejdssted: 3600 Frederikssund Køn: Kvinde
Krav: Kørekort
 

Kort beskrivelse

Hjælper til eftermiddage hos pige i Frederikssund

Jobbeskrivelse


10-årig pige i Frederikssund søger to initiativrige og søde kvindelige hjælpere til 2-3 eftermiddage pr uge

Om pigen og dine arbejdsopgaver
Pigen har en medfødt diagnose, der gør, at hun har epilepsi og er multihandicappet. Hun har brug for støtte i alle døgnets timer, og du skal som hjælper aflaste familien med at bade hende, skifte ble, hjælpe med mad og drikke samt tage ture ud af huset til ex. svømmehallen, hyggeture mv. På sigt håber familien, at hun kan starte til ridning, hvor du så skal med som hjælper.

Pigen har ikke nogen motorisk kontrol og bliver liftet ved forflytninger.

Du skal have lyst til at tale og kommunikere, selvom der ikke altid er stor respons. Pigen har en talemaskine, som hun desværre ikke altid mestrer, men man lærer hurtigt at afkode hendes signaler. Du skal kunne tage initiativ til hygge og evt. sjove tiltag som at lægge neglelak, høre musik eller lignende.

Det vil være et plus, hvis du har kendskab til bevægeapparatet, da der vil være øvelser du skal lave med pigen, men dette vil du blive oplært i på lige fod med alle de andre gøremål, herunder også epilepsi, maskebehandling (C-pap) med videre. Erfaring som hjælper er derfor ikke et krav. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i stillingen for en længere periode og har mod på at være en god ven for pigen.

Arbejdstiden deles i to ansættelser og fordelingen aftales nærmere i teamet
Familien er bevilget hjælp til pigen 20 timer/uge, der primært ligger hver eftermiddag i hverdagene fra 14-18. De 5 dage deles mellem to hjælpere. Du vil altid kende din vagtplan mindst 3 uger frem. Der kan forekomme vagter om aftenen og i weekender, men dette vil altid være efter nærmere aftale med familien. Det er ligeledes nødvendigt at du kan hjælpe med at dække ind ved ferie og sygdom i teamet, men familien er gode til at hjælpe til.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Sine Elmelund eller rekrutteringskonsulent Aase Petersen 36 34 79 00 # 5 #1

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok