Stilling: Ledsager Oprettet: 06-05-2022
Job start: Snarest muligt Annoncenr: 125725
JobId: 136409
 
Arbejdssted: 2630 Taastrup Køn: MK
 

Kort beskrivelse

Sød mand søger ledsager 1-2 gange pr. md.

Jobbeskrivelse

Ledsager søges til sød 46-årig mand i Taastrup

Han sidder i manuel kørestol, som ledsager skal skubbe. Det er lidt tungt. Han kan forflytte sig selv, og gå en smule vakkelvornt. Han har en hjerneskade og har anfald af epilepsi. Det varierer hvor voldsomme de er. Han har ingen forståelse på pengenes værdi, så skal have hjælp til at betale.

Han vil gerne ledsages i weekender, efter aftale og evt. mandag eftermiddag/aften eller tirsdag. Ca. 1-2 pr. md., ca. 3-5 timer pr. gang. Han vil gerne ledsages ud i byen, i Tivoli, til Dansk Top aftener på Viby Kro, City 2, ture i lokalområdet, på café.

I benytter Flex Trafik.

Han har en frisk tone og kan gå lidt over grænsen, men han mener ikke noget ondt med det. Han er sød og rar og undskylder. Man må gerne sige fra, det respekterer han. Det kan nogle gange kræve lidt detektivarbejde, at finde ud af hvad han mener, men det bliver lettere, når man lærer ham at kende.

Vi søger en robust ledsager som har god humor og er med på en frisk bemærkning, og med god tålmodighed. Ledsager må gerne være med til at tage initiativ til ture.

Bemærk: Din ansøgning formidles gennem DUOS.


For at søge stillingen kræver det at du er oprettet i vores jobdatabase

Tilbage til Ledige jobs
 
 
 

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev?

loader
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik.  læs mere
Ok